СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

Обов`язкове щеплення тварин проти СКАЗУ!

Обов`язкове щеплення тварин проти СКАЗУ!

Сьогодні виникла реальна загроза повернення МІСЬКОГО СКАЗУ (котів,собак). Тому слід, ще раз нагадати про те, звідки чатує небезпека. Сказ – це гостре інфекційне захворювання всіх теплокровних тварин і людини, за якого уражається центральна нервова система з ознаками поліенцефаломієліту, супроводжується паралічами  і  завжди закінчується - смертю.

08:55 30.09.2020

УВАГА! СИБІРКА: ЩО ТРЕБА ЗНАТИ ТА ЯК УБЕРИГТИСЯ

УВАГА! СИБІРКА: ЩО ТРЕБА ЗНАТИ ТА ЯК УБЕРИГТИСЯ

Забезпечення біологічної безпеки населення, збереження природного середовища України залишаються одними із пріоритетних завдань держави. Перш за все біобезпека стосується виникнення і боротьби із захворюваннями, які викликаються особливо небезпечними збудниками інфекцій. Одним з найбільш небезпечних захворювань є сибірка: легко поширюється, володіє високою смертністю та вимагає спеціальних і невідкладних заходів з боку спеціалістів Держпродспоживслужби та фахівців гуманної медицини.

08:53 30.09.2020

29 вересня – День пам’яті жертв Бабиного Яру

29 вересня – День пам’яті жертв Бабиного Яру

Українська та світова спільнота у вересні вшановує початок подій у Бабиному Яру, що є символом трагедії  Голокосту та нацистських злочинів на українській землі, жертвами яких стали мільйони людей.

17:40 29.09.2020

Вшанували пам’ять

Вшанували пам’ять

29 вересня перший заступник Снігурівського міського голови Олександр Дубінін разом з головою Снігурівської РДА Іваном Зубрицьким та в.о. старости Василівського округу Анатолієм Хапуном поклали квіти до братської могили розстріляних євреїв неподалік села Євгенівка у зв’язку з 79-ю річницею однієї з найстрашніших сторінок в історії людства трагедії в урочищі Бабин Яр.

17:37 29.09.2020

Увага! Відключення водопостачання!

Увага! Відключення водопостачання!

30 вересня 2020 року в мікрорайоні “Сонячний” та на прилеглих вулицях буде відсутнє  водопостачанням у зв’язку з аварійною ситуацією на свердловині №109 до завершення ремонтних робіт!

09:04 29.09.2020

Вітаємо!

Вітаємо!

Сьогодні, 26 вересня, святкує свій День народження депутат Снігурівської міської ради ЗОЛОТИЙ Віталій Станіславович!

09:36 26.09.2020

Акція «Від громади до громади»

Акція «Від громади до громади»

22 вересня 2020 року Миколаївський обласний центр народної творчості та культурно-освітньої роботи з робочим візитом завітав до Снігурівської об’єднаної територіальної громади з проведенням культурної акції «Від громади до громади».

16:24 24.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано