СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

ПОВІДОМЛЕННЯ RASFF ЩОДО ВИЯВЛЕННЯ LISTERIA MONOCYTOGENES У СИРІ КОЗЯЧОМУ

ПОВІДОМЛЕННЯ RASFF ЩОДО ВИЯВЛЕННЯ LISTERIA MONOCYTOGENES У СИРІ КОЗЯЧОМУ

Снігурівське міжрайонне управління  Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області інформує, що до Держпродспоживслужби надійшло інформаційне повідомлення системи RASFF № 2020.4474-fup 38.

14:35 17.11.2020

Вітаємо!

Вітаємо!

Щиро вітаємо народний танцювальний колектив «Джерело» та його керівника Катерину Юріївну Жадан-Тарасенкову за виборене третє призове місце в обласному конкурсі хореографічних колективів «Jam».

14:20 17.11.2020

Вітаємо колектив "Злагода"

Вітаємо колектив "Злагода"

7 листопада відбувся обласний конкурс хорових колективів імені Миколи Аркаса. Серед 18 виконавців в номінації «аматорські колективи» наш хоровий колектив «Злагода» Афанасіївського старостинського округу (керівник Дмитро Дем’янович Голокоз) посів II почесне місце. Вітаємо колектив з перемогою та бажаємо всім міцного здоров’я та подальших творчих успіхів!

09:03 11.11.2020

Увага! Відключення водопостачання!

Увага! Відключення водопостачання!

11 листопада 2020 року в період з 09:00 до 17:00 у зв'язку з проведенням ремонтних робіт в електромережі буде відсутнє водопостачання в мікрорайоні "Сім вітрів".

08:24 11.11.2020

Шановні працівники культури!

Шановні працівники культури!

З нагоди Всеукраїнського дня культури та аматорів народного мистецтва, прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята. Здоров'я Вам, добра, благополуччя, миру та злагоди у кожній родині. Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним, і дарує нові життєві пермоги. Нехай ніколи не згасне творчий вогник у Ваших серцях.

10:05 09.11.2020

Народний ансамбль «Джерело» отримав бронзу конкурсу «Перлина Прибужжя»

Народний ансамбль «Джерело» отримав бронзу конкурсу «Перлина Прибужжя»

31 жовтня народний танцювальний колектив «Джерело» (керівник Катерина Жадан-Тарасенкова) мав нагоду продемонструвати високий рівень професійної майстерності в обов’язковому для народних колективів конкурсі «Перлина Прибужжя» і довести, що гідний свого почесного звання.

09:45 04.11.2020

4 листопада - День залізничника!

4 листопада - День залізничника!

фШановні працівники залізниці! Дякуємо вам за вашу важку роботу, яку ви сумлінно виконуєте. Бажаємо вам міцного здоров'я і відмінного самопочуття. Любові вам, щастя, простих людських радощів, які прикрашають життєвий шлях, роблячи його ще більш приємним. Нехай ваша праця приносить вам якомога більше позитивних емоцій і цікавих моментів.

09:23 04.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано