СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

АЧС – високо контагіозна вірусна хвороба свиней

АЧС – високо контагіозна вірусна хвороба свиней

Африканська чума свиней (скорочена назва-АЧС, латинська назва Pestis Africana suumце) – інфекційне захворювання свійських та різних видів диких свиней збудником якого є вірус. За своєю будовою вірус АЧС – це ДНК-вмісний вірус сферичної форми, належить до родини Asfaviridae. Дуже складний і проявляє значну генетичну мінливість. Заражає клітини імунної системи та ініціює вироблення величезної кількості специфічних антитіл, які, на жаль, не здатні до повної нейтралізації збудника. Це є однією з основних причин чому виготовлення ефективної вакцини проти нього наразі неможливе.

12:24 01.09.2020

Галаганівському НВК - 30 років!

Галаганівському НВК - 30 років!

1 вересня, у День знань, мешканці села Галаганівка святкують ювілей з дня відкриття місцевого освітнього закладу. Галаганівському НВК виповнюється 30 років!

09:38 01.09.2020

Увага! Відключення водопостачання!

Увага! Відключення водопостачання!

У зв'язку з проведенням аварійних ремонтних робіт 30.08.2020 року буде відсутнє водопостачання в мікрорайоні "Сім вітрів" та по вул. Веселкова до закінчення ремонтних робіт.

12:11 30.08.2020

У м. Снігурівці вшанували пам’ять захисників України

У м. Снігурівці вшанували пам’ять захисників України

29 серпня в м. Снігурівка відбувся мітинг біля Стели борцям за волю та незалежність України до Дня пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави.

14:04 29.08.2020

Честь і слава українським захисникам!

Честь і слава українським захисникам!

29 серпня – День пам’яті захисників України. Саме на серпневі дні 2014 року припав пік Іловайської трагедії, коли в результаті протистояння російським військам, українські збройні підрозділи потрапили у вороже оточення. Ті трагічні події війни розгорталися на сході України, саме  на полях соняхів, які вже поспіли. І саме під цими соняхами сотні захисників поклали своє життя на вівтар свободи. 

14:01 29.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано