СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

В навчальних закладах Снігурівки впроваджують системи опалення з використанням альтернативних джерел енергії.

В навчальних закладах Снігурівки впроваджують системи опалення з використанням альтернативних джерел енергії.

Підвищення цін на тверде паливо спонукає до пошуку альтернативних джерел енергії. Одним з таких є опалення пелетами – повністю натуральним та безпечним в плані екології паливом. Однією з головних переваг пелетних котлів є економічність, за цим показником вони поступаються тільки газовому магістральному опаленню. Це пов'язано і з високим ККД обладнання, і з їх доступною вартістю. Другий аспект, який приваблює споживача - автоматизація процесу. На відміну від інших твердопаливних котлів, пелетний якраз не потребує постійного контролю і регулярної ручної подачі палива. А з огляду на довговічність обладнання - це ще й розумне вкладення в довгостроковій перспективі, адже одним з найдешевших енергоносіїв на сьогодні є саме пелети.

12:06 07.07.2020

Свято Івана-Купала: традиції, прикмети, історія

Свято Івана-Купала: традиції, прикмети, історія

У ніч з 6 на 7 липня українці відзначають старовинне свято тепла, буяючої зелені, молодості та кохання -  Івана Купала. Минуло сотні років з його зародження, а традиції та прикмети святкування досі зберігаються і вшановуються в Україні, воно залишається так само популярним і одним з найбільш неординарних. Що робити на Івана Купала та чому свято досі актуальне?

11:43 06.07.2020

В Трудолюбівці здійснено ремонт бібліотеки-філії

В Трудолюбівці здійснено ремонт бібліотеки-філії

За сприяння Снігурівського міського голови Леоніда Голоблі та старости Першотравневого старостинського округу Тетяни Наумець було вирішено питання щодо ремонту бібліотеки-філії в с. Трудолюбівка.

14:37 03.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано