СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини

Дата: від до Скинути

Привітали ювілярів

Привітали ювілярів

15 липня 2020 року міський голова Леонід Голобля, перебуваючи з робочим визитом на території Нововасилівського старостинського округу, привітав мешканку села Новокондакове Матюху Ганну Дмитрівну з 80-ти річчям. Ганна Дмитрівна все своє трудове життя провела на полях радгоспу "Комінтерн" в польовій бригаді №2.

11:49 16.07.2020

В Снігурівці громадянам розповідали про недопущення гибелі на воді

В Снігурівці громадянам розповідали про недопущення гибелі на воді

Минулого тижня співробітники Служби порятунку спільно із представниками Снігурівської райдержадміністрації та міської ради провели інформаційно-роз`яснювальну роботу щодо недопущення загибелі людей на воді.

07:59 16.07.2020

Леонід Голобля привітав мешканку Павло-Мар'янівки з ювілеєм

Леонід Голобля привітав мешканку Павло-Мар'янівки з ювілеєм

Вісімдесят — солідна цифра! А особливо в тому випадку, якщо це ювілей. Вісімдесят років гідного життя… Сьогодні, 10 липня, Снігурівський міський голова здійснив приємну місію, перебуваючи з робочим візитом на території Василівського старостинського округу. Так, Леонід Голобля привітав мешканку Павло-Мар'янівки з 80-річним ювілеєм.

17:37 10.07.2020

Галаганівський історико-етнографічний музей б’є рекорди

Галаганівський історико-етнографічний музей б’є рекорди

Карантин мистецтву не перешкода. Галаганівський історико-етнографічний музей знову б’є рекорди - за червень місяць заклад відвідали більше 50 осіб та подарували 13 нових експонатів. Доторкнутися до історії мали змогу вихованці місцевого дитячого садка, школярі, жителі Галаганівки та навколишніх сіл та навіть гості із Києва. Усі відвідувачі музею залишились в захваті від екскурсії та обіцяли повернутись ще. Найголовніше -  наші відвідувачі не залишаються осторонь, а обов'язково знаходять щось вдома та дарують музею.

16:00 10.07.2020

Нові вимоги до безпечності та якості молока

Нові вимоги до безпечності та якості молока

Нові вимоги до безпечності та якості молока: на що звернути увагу з виробництва молока (наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України «Про затвердження Вимог до безпечності та якості молока і молочних продуктів» № 118 від 12.03.2019 року, що зареєстрований в Міністерстві юстиції України 07.06.2019 за № 593/33564)

12:27 10.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано